Sats Indoor Swimrun

Swimrun är en av de snabbast växande sporterna i Sverige och det är med glädje som SATS tillsammans med Öloppet presenterar 2 nya träningskoncept, Indoor Swimrun Training och Indoor Swimrun Race. SATS Valhalla i Göteborg är mötesplatsen för dig som vill testa dessa koncept.

I Indoor Swimrun Training har du som Sats medlem tillsammans med din swimrunpartner förtur att boka löpband i 60 min och kombinera detta med simning i bassängen. I detta koncept tränar du och din lagkamrat på egen hand, ni blandar växelvis löpning på löpband med simning i bassäng. Bokning görs i receptionen, Sats Valhalla.

Indoor Swimrun Race är tävlingsformatet där du och din lagkamrat tävlar mot andra lag! Detta koncept är utformat som en tuff supersprint som genomförs i lag om två personer. Laget alternerar löpning på löpband och simning i simbassäng och det lag som efter 30 minuter har avverkat flest antal meter vinner. Sats medlemmar tävlar gratis och ickemedlemmar betalar 200kr. Anmälan görs via Sats Vallhalla.

Följande söndagar arrangerar Sats Valhalla Indoor Swimrun Race: 29 jan, 26 feb, 5 mars, 7 maj och 28 maj. Tid: från kl. 11.00-13.30.

Håll swimrunträningen igång utanför tävlingssäsongen och ta chansen att träffa likasinnade och framtida tävlingspartners!