Amfibiemannen

Amfibiemannen den 28 juli 2017 - upplev Stockholms norra skärgård. En swimruntävling i Roslagen utanför Norrtälje med en härlig bana med 22 km löpning och 5,5 km simning.

Amfibiemannen
Startskottet för Amfibiemannen 2017 går den 28:e juli kl 11.00 i Stockholms norra skärgård. Tävlingen bjuder på Swimrun när det är som bäst! Amfibiemannen startade för 5 år sedan och har likt Öloppet funnits med som ett naturligt evenemang i Swimrun kalendern. Banan är medeldistans och följer mestadels stigar och mindre vägar men går även genom obanad terräng. Banan är vacker, snabb och utmanar med sina längre simpassager. För genomförande gäller Öloppets tävlingsföreskrifter.  

Tävlingsdagen
Tävlingsdagen börjar med transport ut till startområdet vid kl 09.00 från Räfsnäs Brygga och avslutas med transport tillbaka under eftermiddagen/ kvällen. I anmälningsavgiften ingår bland annat transport till startområde, tävlingsgenomförande med energi och tidtagning samt en välbehövlig måltid efter målgång. Efter att anmälan är gjord skickas en faktura till angiven mail. När den är betald kommer, inom ett par dagar, ert lagnamn upp på startlistan. Med till start behöver ni ta med er ett påskrivet startbevis, ladda ner det här

Besök gärna vår Facebook för senaste uppdateringar. Tävlingsinformation med detaljerad information skickas ut via mail i början av juli. 

 

Tävlingsvärd 
Innan, under och efter tävlingsdagen är våra tävlingsvärdar Amfibiemannen verkliga hjältar. Det är ni som har ansiktet ut mot deltagare, publik, samarbetspartners och boende på öarna. Ni peppar deltagarna, delar ut bananer och bidrar till en trygg och säker tävling. Områden där våra värdar hjälper till är exempelvis inregistrering, startområde, energi-stationer, målområde, omklädning, sjukvård, logistik, publikinformation, sekretariat, säkerhet och som båtförare.

Anmälan som tävlingsvärd

Anmälan som båtförare