Amfibiemannen

Amfibiemannen - upplev Stockholms norra skärgård. En swimruntävling i Roslagen utanför Norrtälje med en härlig bana med 22 km löpning och 5,5 km simning.

Amfibiemannen ställs in 2017

Vi måste tyvärr meddela att AmfibieMannen 2017 inte kommer att genomföras. Det är ett oerhört tråkigt beslut som vi har dragit oss in i det längsta att fatta och vi skulle inte göra så om vi inte hade goda skäl. I år har vi tyvärr oförutsedda omkastningar som gjort att vi inte kan genomföra arrangemanget med den höga kvalitet och framför allt säkerhet som vi kräver.

Detta känns extra tråkigt då vi i år har jobbat mycket på en banändring som vi tror hade förhöjt upplevelsen ytterligare. Men tråkigast är det naturligtvis för er deltagare som har tränat och laddat inför årets upplevelse i Roslagen. Vi brinner för Swimrun och hoppas kunna genomför loppet 2018, beslut tas efter sommaren och information sprids via FB, mail samt hemsidan.

Amfibiemannen startade för 5 år sedan och har likt Öloppet funnits med som ett naturligt evenemang i Swimrun kalendern. Banan är medeldistans och följer mestadels stigar och mindre vägar men går även genom obanad terräng. Banan är vacker, snabb och utmanar med sina längre simpassager. För genomförande gäller Öloppets tävlingsföreskrifter.  

 

Besök gärna vår Facebook för senaste uppdateringar och info för 2018.